O nama

Saznajte kao je nastalo naše društvo; gdje se nalazimo, sa kojim članstvom raspolažemo...!

Ustroj

Saznajte sve o vodstvu našeg društva!, Upravni odbor, Nadzorni odbor, Zastupnici u VZG, Statut društva

Operativa

naša operativna postrojba

Natjecanja

Sve vezano uz natjecanja, te naša natjecateljska ododjeljenja

Preventiva

Preventivne djelatnosti koje vršimo, Hidrantska mreža, Oprema sa kojom raspolažemo... .

Savjeti

Saznajte kako spriječiti nastanak požara, ako već dođe do njega kako na ispravan način reagirati.

Pristupnica

Pristupnica za online učlanjenje u DVD Strmec!

Siječanj 2020
P U S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Redovna godišnja izvještajna skupština društva održala se 17.02.2018. sa početkom u 19,00 sati. Na skupštinu se odazvalo 40 odrslih članova te 20 članova djece i mladeži plus nama dragi gosti iz DVD Remetinec, DVD Novi Marof, KUD Remetinec, VZG Novi Marof, VZVŽ.

Na početku rada predsjednik je održao pozdravni govor, kod kojeg je pozdravio sve prisutne, posebno goste, nakon ćega tajnik nastavlja sa vođenjem skupštine, po dnevnom redu koji je skupština jednoglasno prihvatila. Predsjednik je podnio općenito izvješće o radu društva, zapovjednik svoje izvješće koje pokriva operativni dio rada kroz godinu od raznih vježbi, intervencija, natjecanja, dok je blagajnik pročitao finacijsko poslovanje kroz godinu, te se može zaklučiti kkao smo pametno rasp0olagali sa finacijskim sredstvima. Poslje podnešenih izvješća o radu i poslovanju društva u 2017. godini, tajnik je pročitao plan rada, te financijski plan za 2018. godinu. U planu je posebno naglašen završetak garaže za kombi vozilo, te daljni nastavak nabavke potrebite opreme, te se išlo na prihvačanje svih izvješća, plana rada i financijskog plana u paketu koji su jednoglasno prihvaćeni. U raspravi o podnesenim izvješćima predsjednik mjesnog odbora Mladen Benjak osvrnuo se na dio završetka garaže, te je napomenuo kako je taj dio u planu mjesnog odbora, sa tim da društvo zatvori stranice a oni će staviti fasadu, te je u svom izlaganju pohvali rad društva i odličnu suradnju mjesnog odbora i DVD-a.

Predstavnik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije tajnik Zvonko Videc došao je sa posebnom zadaćom ispravljanja greške sa županijskog vatrogasnog natjecanja koje je bilo održano u Lepoglavi, a kod kojeg je greškom učinjen pogrešan izračun bodova, te je naša ekipa djece bila zakinuta za treće mjesto u svojoj kategoriji. Greška je kasnije uočena te je ovom prilikom i ispravljena naknadnom dodjelom na ovoj skupštini pokala i diplome za osvojeno  3. mjesto.
Ispred VZG Novi Marof obratio se skupštini njen podpredsjednik Marijan Gradiščak koji je pohvalio rad društva, te odličnu suradnju između gradske zajdnice i DVD-a. 
Predsjednica KUD Remetinec Nadica Puškadija posebno nam se zahvalila na pomoći koju pružamo KUD-u u vidu pozajmlivanja kombija kad im je potrebno za prijevoz članova na razne nastupe, te istaknula kako ima puno djece koji su u KUD-u ujedno i članovi DVD-a. Na kraju je predsjednik društva uz pomoć Gradonačelnika Siniše Jenkača koji se obratio skupštini i pohvalio rad društva podjelio pregače ženskim članicama koje su pomagale u radu i pripremi gradskog vatrogasnog natjecanja koje je bilo 2017. god. održano kod nas,

skupstina2018 04skupstina2018 05

skupstina2018 02skupstina2018 03

skupstina2018 07skupstina2018 10

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Više u ovoj kategoriji: Novi ispitani vatrogasci »
Molim prijavite se ako želite komentarati
vatronet

Središnja baza podataka Hrvatske vatrogasne zajednice, služi za prikupljanje podataka o čnastvu, opremi i vozilima, podnošenje zahtjeva za odlikovanja, ...

vatronet

Službene internet stranice HRVATSKE VATROGASNE ZAJEDNICE

vatronet

Službene internet stranice VATROGASNE ZAJEDNICE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

vzgnm

Službene internet stranice VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA NOVI MAROF

onedrive

OneDrive oblak DVD-a Strmec

outlook
Outlook pošta DVD-a Strmec
Twitter
Twitter DVD-a Strmec
facebook
Facebook DVD-a Strmec

Gdje se nalazimo?

Prijava

Kalendar događanja

Kontaktirajte nas

Strmec Remetinečki 76
42220 Novi Marof

Tel: +385(0)91/8892-333
E-mail: dvd-strmec@outlook.com

OIB:22526590271