O nama

Saznajte kao je nastalo naše društvo; gdje se nalazimo, sa kojim članstvom raspolažemo...!

Ustroj

Vodstvu našeg društva!, Upravni odbor, Zapovjedništvo, Zastupnici u VZG, Statut društva

Operativa

naša operativna postrojba

Natjecanja

Sve vezano uz natjecanja, te naša natjecateljska ododjeljenja

Preventiva

Preventivne djelatnosti koje vršimo, Hidrantska mreža, Oprema sa kojom raspolažemo... .

Savjeti

Saznajte kako spriječiti nastanak požara, ako već dođe do njega kako na ispravan način reagirati.

Pristupnica

Pristupnica za online učlanjenje u DVD Strmec!

Kalendar

Svi planirani događaji društva na jednome mjestu!

Vezisti u vatrogastvu

U Olimpijskoj dvorani DVD-a Varaždin održana svečanost dodjele vatrogascima uvjerenja o usavršavanju za specijalnost vezist (komunikacija u vatrogastvu).

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije u srijedu 14. rujna 2022. godine organizirala je svečanost za sudionike programa usavršavanja za specijalnost vezist (komunikacija u vatrogastvu).

Svečanost je vodio županijski vatrogasni zapovjednik Željko Nagy, a događaj su svojim dolaskom uveličali izaslanik župana Varaždinske županije i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen, pomoćnik pročelnika za komunalno gospodarstvo, drugostupanjski upravni postupak i civilnu zaštitu Tomislav Jarmić, zapovjednik JVP Grada Varaždina Ivica Labaš, zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Marijan Lovrenčić, predsjednik Radio-kluba Varaždin Darko Martinčević s kolegama predavačima na usavršavanju za veziste Zvonkom Horvatom i Sinišom Puzakom. 

Željko Nagy je pohvalio polaznike svih programa koji su odvojili svoje slobodno vrijeme da bi unaprijedili svoje znanje i vještine te najavio nove programe tijekom nove školske godine.

Darko Majhen istaknuo je vrlo dobru suradnju udruga koje zajednički priskaču u pomoć svojim sugrađanima. Jedan takav primjer je zajednička organizacija programa VZŽ Varaždinske i Radio-kluba Varaždin koji se sastoji od usavršavanja za zvanje vezist te tečaja za polaganje ispita za radioamatere P razreda i koji pohađa preko stotinu vatrogasaca.

Županija je prepoznala vrijednost zajedničkog projekta te financijski poduprla održavanje usavršavanje za upotrebu komunikacijskih sustava.
Prvih 27 polaznika usvršavanja za veziste među kojima si dva naša člana Branimir Puškadijia i Nenad Puškadija koji su ujedno i prvi u VZG Novi Marof, nazočnima su uručili zapovjednici Željko Nagy i Marijan Lovrenčić te pročelnik Darko Majhen.

uvi

Web aplikacija za vođenje vatrogasnih intervencija!

vatronet

Središnja baza podataka Hrvatske vatrogasne zajednice, služi za prikupljanje podataka o čnastvu, opremi i vozilima, podnošenje zahtjeva za odlikovanja, ...

vatronet

Službene internet stranice HRVATSKE VATROGASNE ZAJEDNICE

vatronet

Službene internet stranice VATROGASNE ZAJEDNICE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

vzgnm

Službene internet stranice VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA NOVI MAROF

uvi

Servis za organizaciju rada!

onedrive

OneDrive oblak DVD-a Strmec

outlook
Outlook pošta DVD-a Strmec
Twitter
Twitter DVD-a Strmec
facebook
Facebook DVD-a Strmec
zello dvdstrmec

Kanal za komunikaciju operativnih članova putem mobilne aplikacije na pametnim telefonima po principu klasične radio veze.

Prijava

Kontakt

Strmec Remetinečki 76
42220 Novi Marof

Tel: +385(0)91/8892-333
E-mail: dvd-strmec@outlook.com
Web: www.dvd-strmec.hr
OIB: 22526590271